Ořechové rychlé řezy s čokoládovou polevou

V misce spojíme mouku, cukr, prášek do pečiva a vanilkový cukr, poté přidáme vejce, mléko a rozpuštěný tuk a nakonec vmícháme nahrubo nasekané...
Ingredience aneb co potřebujete
3 hrnky hladké mouky
1 hrnek cukru
1 hrnek mléka
12 dkg rozpuštěného tuku (HERA nebo máslo)
2 celá vejce
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
20 dkg vlašských ořechů
1 čokoláda na vaření
Postup vaření podle receptu
V míse smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vanilkový cukr. Poté přidáme vejce, mléko a rozpuštěný tuk. Na závěr do směsi vmícháme nahrubo nasekané ořechy a vše rozetřeme na plech vymazaný tukem a posypaný kokosem. Pečeme v horkovzdušné troubě při 200°C po dobu 20 minut.
Mezitím rozpustíme 150 g čokolády na vaření spolu s 1 lžící másla ve vodní lázni.
Po vychladnutí, které trvá zhruba 5 minut, naneseme na ještě teplou "buchtu" polevu a ozdobíme ji polovinami ořechů.
Co jste ještě nevěděli o receptu Ořechové rychlé řezy s čokoládovou polevou
Ořechové rychlé řezy s čokoládovou polevou jsou lahodným dezertem, který potěší každého milovníka sladkostí. Tento pokrm kombinuje chuť křupavých ořechů s bohatou čokoládovou polevou, což vytváří dokonalou harmonii chutí. Příprava je jednoduchá a rychlá, což z něj činí ideální volbu pro nečekané návštěvy nebo příjemné slavnosti. Řezy jsou nejen chuťově vyvážené, ale také výživné, díky obsahu ořechů, které dodávají energii a zdravé tuky. Dopřejte si tento sladký zážitek a potěšte své blízké!