Rajská polévka s rýží
 
    Oloupeme cibulku, nadrobno nakrájíme a dáváme na pánev osmahnout, dokud nám nezesklovatí. Poté přimícháme mouku a za stálého míchání také osmahneme.
Ingredience aneb co potřebujete
100 g  rajčatový protlak
1 kostka  masový bujon
1 ks  cibule
  cukr a sůl
2 lžíce  hladká mouka
30 g  máslo
 200 g  vařená rýže
Postup vaření podle receptu
K tomu přidáme rajský protlak, promíchneme a ihned přiléváme vodu či vývar. Chvilku povaříme, přidáme kostku bujonu a zase necháváme vařit.
Jako poslední přidáváme již uvařenou rýži, osladíme a opepříme podle chuti.
Co jste ještě nevěděli o receptu Rajská polévka s rýží
Rajská polévka s rýží je oblíbené a vydatné jídlo, ideální na chladné dny. Její základ tvoří rajčatová šťáva, která dává polévce charakteristickou barvu a chuť. Společně s kousky zeleniny, jako jsou mrkev nebo celer, vytváří výživný pokrm, který je obohacený o vařenou rýži. Tento pokrm je nejen chutný, ale také plný vitamínů a minerálů. Rajská polévka s rýží se často podává jako hlavní chod, a díky své jednoduchosti si ji oblíbí celá rodina.
 Receptor
 Receptor
 Tomáš Rohlena
	Tomáš Rohlena 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        