Rybí pomazánka

Vynikající rybí pomazánka.
Ingredience aneb co potřebujete
1 konzerva sardinky ve vlastní šťávě
1 ks menší cibule
1 lžíce pomazánkové máslo
1 lžíce hořčice
1 lžíce citronová šťáva
1 lžíce máslo
Postup vaření podle receptu
Rybičky rozmačkáme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a promícháme. Přidáme hořčici, citronovou šťávu, máslo a pomazánkové máslo. Pomazánku dobře promícháme.
Rybí pomazánka výborně chutná na celozrnném pečivu posypaném jarní cibulkou.
Co jste ještě nevěděli o receptu Rybí pomazánka
Rybí pomazánka je oblíbeným pokrmem, který se často podává na chlebě nebo jako součást chlebíčků. Je připravena z uzené ryby, obvykle pstruha nebo makrely, smíchané s majonézou, cibulí a kořením. Tato pomazánka je chutná, rychle připravitelná a velmi výživná. Skvěle se hodí na rodinné oslavy, pikniky nebo jako svačina. Její variace mohou zahrnovat přidání bylinek nebo za studena pečených zelenin. Rybí pomazánka tak přináší nejen skvělou chuť, ale i bohatství živin v každém soustu.