Rybí pomazánka

Rybí pomazánka
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Vynikající rybí pomazánka.

Ingredience aneb co potřebujete

1 konzerva sardinky ve vlastní šťávě
1 ks menší cibule
1 lžíce pomazánkové máslo
1 lžíce hořčice
1 lžíce citronová šťáva
1 lžíce máslo

Postup vaření podle receptu

Rybičky rozmačkáme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a promícháme. Přidáme hořčici, citronovou šťávu, máslo a pomazánkové máslo. Pomazánku dobře promícháme.

Rybí pomazánka výborně chutná na celozrnném pečivu posypaném jarní cibulkou.

Co jste ještě nevěděli o receptu Rybí pomazánka

Rybí pomazánka je oblíbeným pokrmem, který se často podává na chlebě nebo jako součást chlebíčků. Je připravena z uzené ryby, obvykle pstruha nebo makrely, smíchané s majonézou, cibulí a kořením. Tato pomazánka je chutná, rychle připravitelná a velmi výživná. Skvěle se hodí na rodinné oslavy, pikniky nebo jako svačina. Její variace mohou zahrnovat přidání bylinek nebo za studena pečených zelenin. Rybí pomazánka tak přináší nejen skvělou chuť, ale i bohatství živin v každém soustu.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.7/5 (23 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Pomazánka
Štítky: česká kuchyně, pomazánka

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Rybí pomazánka.

Přidat komentář