Těstoviny s houbami

Na oleji osmahneme cibuli, poté přidáme nakrájené houby, osolíme, opepříme a ochutíme kmínem, a dusíme. Když jsou houby měkké, přidáme nakrájená rajčata a krátce...
Ingredience aneb co potřebujete
200 g čerstvé houby
20 g cibule
100 g rajčata
50 g drůbeží šunka
olej
30 g těstoviny dle libosti
15 g tvrdý sýr (pro ty hubnoucí 20% t.v s.)
80 g zelený salát
petrželka na ozdobení
sůl
pepř
drcený kmín
Postup vaření podle receptu
Na oleji osmahneme cibuli, poté přidáme nakrájené houby, ochutíme solí, pepřem a kmínem, a dusíme je. K roztřepaným houbám přidáme plátky rajčat a krátce je prohřejeme.
Nudle uvaříme v lehce osolené vodě, dokud nejsou al dente. Scedíme je a necháme okapat, poté je smícháme s houbami, přidáme nakrájenou šunku a vše posypeme strouhaným sýrem a petrželkou. Podáváme na talíři s natrhaným salátem.
Co jste ještě nevěděli o receptu Těstoviny s houbami
Těstoviny s houbami jsou oblíbeným pokrmem, který spojí chuť těstovin a jemnou, chuťově bohatou texturu hub. Tento recept se snadno připravuje a nabízí nekonečné možnosti variací. Čerstvé houby, jako jsou žampiony nebo hříbky, se často spolu s česnekem a bylinkami osmahnou na pánvi, aby zvýraznily jejich přirozenou chuť. Těstoviny se pak smíchají s tímto lahodným houbovým základem a posypou parmazánem pro dokonalou tečku. Tato kombinace je ideální pro rychlou večeři nebo oběd, který potěší všechny milovníky italské kuchyně.