Avokadová majonéza

Rozmixujeme si čerstvé petrželkové lístky.
Ingredience aneb co potřebujete
2 ks avokádo
2 ks citron
60 ml olivový olej
2 svazečky petrželka
Postup vaření podle receptu
Avokádo podélně rozpůlíme, odstraníme pecku, vydlabeme všechnu dužinu, kterou dáme společně s petrželkou a citronovou šťávou do mixéru. Zatímco mixujeme, tak pomalu přiléváme olej.
Podle chuti dosolíme a můžeme ihned podávat a to ke grilovaným masům či zelenině.
Co jste ještě nevěděli o receptu Avokadová majonéza
Avokadová majonéza je skvělou alternativou k tradičním majonézám, která je nejen zdravější, ale i chutnější. Vyrobena z zralého avokáda, oleje a citronové šťávy, poskytuje krémovou konzistenci a bohatou chuť. Obsahuje zdravé tuky, vlákninu a množství vitamínů, což ji činí ideální pro vegany a příznivce zdravého životního stylu. Avokadová majonéza se skvěle hodí jako pomazánka na chleba, do salátů nebo jako dip k zelenině. Obohaťte své jídlo tímto lahodným a výživným přípravkem!