Bylinkové máslo

Bylinkové máslo
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Porce: 250

Máslo necháme jemně změknout, vmícháme bylinky a česnekovou pastu a naplníme do umělého střívka, které jsme předtím vypláchli ve studené vodě.

Ingredience aneb co potřebujete

250 g másla
4 lžičky koření
bylinkové máslo
1 lžička česnekové pasty
40 cm umělé střívko CUTISIN

Postup vaření podle receptu

Máslo necháme změknout, přimícháme bylinky a česnekovou pastu a naplníme do umělého střívka, které jsme předtím omyli ve studené vodě. Poté je zpevníme a necháme chladit.

Co jste ještě nevěděli o receptu Bylinkové máslo

Bylinkové máslo je lahodná pochoutka, která obohacuje mnohá jídla. Je připraveno z kvalitního másla, které je smícháno s čerstvými bylinkami, jako jsou petržel, pažitka, nebo tymián. Toto máslo je perfektní k namazání na čerstvý chléb, jako příloha k grilovanému masu nebo zelenině. Jeho svěží chuť dodává pokrmům výraz a aroma. Bylinkové máslo si můžete snadno připravit doma a přizpůsobit ho svým oblíbeným bylinkám. Je to rychlý a snadný způsob, jak pozvednout i ty nejjednodušší pokrmy na novou úroveň.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.3/5 (27 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Rychlá večeře
Štítky: snadné, rychlé, česká, snadný, pro začátečníky, ostatní, pomazánky, studená kuchyně

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Bylinkové máslo.

Přidat komentář