Bylinkové máslo
Máslo necháme jemně změknout, vmícháme bylinky a česnekovou pastu a naplníme do umělého střívka, které jsme předtím vypláchli ve studené vodě.
Ingredience aneb co potřebujete
250 g másla
4 lžičky koření
bylinkové máslo
1 lžička česnekové pasty
40 cm umělé střívko CUTISIN
Postup vaření podle receptu
Máslo necháme změknout, přimícháme bylinky a česnekovou pastu a naplníme do umělého střívka, které jsme předtím omyli ve studené vodě. Poté je zpevníme a necháme chladit.
Co jste ještě nevěděli o receptu Bylinkové máslo
Bylinkové máslo je lahodná pochoutka, která obohacuje mnohá jídla. Je připraveno z kvalitního másla, které je smícháno s čerstvými bylinkami, jako jsou petržel, pažitka, nebo tymián. Toto máslo je perfektní k namazání na čerstvý chléb, jako příloha k grilovanému masu nebo zelenině. Jeho svěží chuť dodává pokrmům výraz a aroma. Bylinkové máslo si můžete snadno připravit doma a přizpůsobit ho svým oblíbeným bylinkám. Je to rychlý a snadný způsob, jak pozvednout i ty nejjednodušší pokrmy na novou úroveň.

Tomáš Rohlena