Dezert s kokosovým krémem

Plechovku otočte a odlijte kokosové mléko. V plechovce zůstane kokosový krém, který dejte do mixéru a mixujte, dokud nebude hladký. Pokud bude krém…
Ingredience aneb co potřebujete
1 ks manga - nakrájené
400 g kokosového vychlazeného mléka
2 lžíce nasekaných mandlí
1/2 hrnku malin
1 želé bonbonků
Postup vaření podle receptu
Plechovku otočte a odlejte kokosové mléko. V plechovce zůstane kokosový krém, který přendejte do mixéru a mixujte do hladké konzistence. Pokud bude krém příliš hustý, přidejte trochu kokosového mléka.
Mango nakrájejte a jednu třetinu rozdělte do dvou skleniček. Na mango naneste kokosový krém. Poté přidejte maliny, další třetinu manga a několik želé bonbonů. Na tuto vrstvu dejte zbytek kokosového krému. Ozdobte mandlovými plátky, zbytkem manga a několika bonbony. Můžete servírovat!
Co jste ještě nevěděli o receptu Dezert s kokosovým krémem
Dezert s kokosovým krémem je lahodná pochoutka, která potěší všechny milovníky tropických chutí. Krémová textura kokosu v kombinaci s jemnou sladkostí vytvoří harmonický zážitek pro chuťové pohárky. Tento dezert se často podává v elegantních sklenicích, které zdobí exotickým ovocem nebo čokoládovými trojůrkami. Je ideální jako sladká tečka po každém jídle či na slavnostní příležitosti. Příprava je snadná a rychlá, což ho činí oblíbeným nejen mezi profesionálními kuchaři, ale i domácími pekaři.