Domácí jahodová zmrzlina

Už jsme si zvykli na hrnkové moučníky, ale co vyzkoušet hrnkovou zmrzlinu? Připravíme ji během chvilky a poté ji jednoduše zamrazíme, čímž si vytvoříme lahodnou pochoutku...
Ingredience aneb co potřebujete
5 hrnků mražených jahod
1/2 hrnku moučkového cukru
1/3 hrnku polotučného mléka
250 g mascarpone
Postup vaření podle receptu
Do mixéru dáme mascarpone, cukr a jahody, přidáme polovinu mléka a mixujeme na nízkých otáčkách.
Doplňte zbytek mléka a zvyšte rychlost mixování.
Pokud je zmrzlina po promíchání dostatečně hustá, můžeme ji podávat ihned, nebo ji dáme zmrznout do mrazáku.
Co jste ještě nevěděli o receptu Domácí jahodová zmrzlina
Domácí jahodová zmrzlina je osvěžující pochoutkou, která přináší chuť léta do každého sousta. Je vyrobena z čerstvých, zralých jahod, které kombinujeme s krémovým základem z mléka a smetany. Stačí pár jednoduchých ingrediencí a trocha šlehaní, a máte hotový dezert, který si zamilují děti i dospělí. Bez umělých přísad a plná přírodních chutí, tato zmrzlina je ideální volbou pro horké dny. Užijte si ji na zahradní párty nebo jako sladkou tečku po rodinném obědě!