Hovězí burger

Do misky vložíme mleté maso a postupně do něj přidáváme sůl, pepř, jemně nasekanou cibuli, vejce a hladkou mouku. Vše důkladně promícháme. Jakmile je směs hotová, vytvarujeme ji do potřebného tvaru.
Ingredience aneb co potřebujete
1 kg mletého hovězího masa
sůl
pepř
1 cibule
1 vejce
hladká mouka
Dresing
majonéza
kečup
hořčice
1 kys. okurka
sůl
Postup vaření podle receptu
Mleté maso dáme do mísy a postupně do něj vmícháme sůl, pepř, jemně nakrájenou cibuli, vejce a hladkou mouku, poté směs důkladně zpracujeme.
Jakmile to bude hotové, vytvarujeme burger a vytvoříme uprostřed důlek, aby se maso peklo rovnoměrně.
Do menší misky vložíme majonézu, přimícháme kečup, hořčici, jemně nastrouhanou okurku a trochu soli. Omáčku naneseme na spodní část housky.
Co jste ještě nevěděli o receptu Hovězí burger
Hovězí burger je oblíbené jídlo, které se skládá z většinou mletého hovězího masa, tvarovaného do placičky a opečeného na grilu nebo pánvi. Tato pochoutka je často podávána v měkké bulce spolu s rozmanitými přílohami, jako jsou salát, rajče, cibule a různé omáčky. Hovězí burger se těší velké oblibě díky své variabilitě, což umožňuje přidat různá koření nebo ingredience podle chuti. Je to ideální pokrm pro všechny milovníky masa a rychlého občerstvení.