Tatarský biftek

Tatarský biftek se připravuje z jemně nastrouhané hovězí svíčkové, kterou ochutíme vaječným žloutkem, cibulí, hořčicí, kečupem a mletou paprikou.
Ingredience aneb co potřebujete
200 g hovězí svíčkové
1/2 střední červené cibule
1/2 lžičky soli
1/4 lžičky pepře
1 lžička mleté papriky
1 malá lžička dijonské hořčice
1 lžíce ostrého kečupu
1 žloutek
Postup vaření podle receptu
Svíčkovou nasekáme.
Do směsi přidáme žloutek, jemně nasekanou cibuli, sůl, pepř, mletou papriku, hořčici a kečup. Vše dobře promícháme.
Necháme to zakryté odpočívat v lednici aspoň hodinu.
Nanášejte na vychladlé topinky (nikdy ne na horké) směs česneku.
Co jste ještě nevěděli o receptu Tatarský biftek
Tatarský biftek je lahodné a oblíbené jídlo připravované z kvalitního syrového hovězího masa, obvykle z kýty. Mělo by být čerstvě mleté a servírováno s různými přílohami, jako jsou cibule, okurky a křepelčí vejce. Toto jídlo má bohatou tradici, zejména v české a francouzské kuchyni. Před konzumací je důležité dbát na hygienu a používat maso od důvěryhodných dodavatelů. Tatarský biftek se obvykle podává se čerstvým pečivem a hořčicí, což z něj činí výjimečný gurmánský zážitek.