Krůtí guláš

Jídla připravená v jednom hrnci představují nejjednodušší metodu, jak uvařit lahodný oběd nebo večeři pro celou rodinu. Zkuste si připravit skvělý krůtí guláš…
Ingredience aneb co potřebujete
1 krůtí stehno (vykostěné)
1 velká cibule
2-3 stroužky česneku
3-5 lžic hladké mouky
olej
600-800 ml vývaru
Koření - dle chuti
mletá červená paprika pálivá
mletá červená paprika sladká
majoránka
sůl
pepř mletý
drcený kmín
1 špetka nového mletého koření
Postup vaření podle receptu
Odkostěné krůtí stehno rozkrájíme na kostičky.
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, vložíme maso a dochutíme solí a pepřem. Poté přidáme prolisovaný česnek, drcený kmín, majoránku, špetku nového koření a sladkou papriku, případně také pálivou pro ty, kdo ji mají rádi.
Maso nejprve osmahneme, poté trochu podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme, dokud nebude měkké.
Z hladké mouky a vody uděláme zátřepku a jakmile je maso skoro měkké, zahušťujeme a vaříme ještě asi 20 minut.
Co jste ještě nevěděli o receptu Krůtí guláš
Krůtí guláš je lahodné a výživné pokrm, který se těší oblibě na českých stolech. Tento guláš se připravuje z kvalitního krůtího masa, které je jemné a zdravější alternativou k tradičnímu hovězímu. Maso se pomalu vaří ve voňavé omáčce z cibule, česneku, papriky a koření, což mu dodává bohatou chuť. Podává se nejčastěji s knedlíky nebo těstovinami. Krůtí guláš je ideální volbou pro rodinné obědy nebo večeře, které potěší všechny chutě.