Medové vafle

Vymíchejte máslo, med, vejce a sůl do hladké pěny, poté přidejte mléko a postupně přimíchejte cukr, mouku a prášek do pečiva. Rozpalte vaflovač a do středu…
Ingredience aneb co potřebujete
100 g změklého másla
3 vejce
270 g hladké mouky
1 špetka soli
1 lžička prášku do pečiva
250 ml mléka
5-6 lžic medu
100 g cukru
Postup vaření podle receptu
Máslo, med, vejce a sůl dobře našlehejte, poté přidejte mléko a následně vmíchejte cukr, mouku a prášek do pečiva.
Rozpalte vaflovač a do středu umístěte vždy tři polévkové lžíce těsta, které poté rovnoměrně rozetřete.
Zavřete vaflovač a pečte vafli přibližně 3-4 minuty.
Co jste ještě nevěděli o receptu Medové vafle
Medové vafle jsou sladkou delikatesou, která potěší každého milovníka pečení. Tyto nadýchané a křupavé vafle se připravují z kvalitních surovin, včetně medu, který jim dodává jedinečnou chuť a jemnou sladkost. Vafle lze podávat s ovocem, šlehačkou nebo čokoládou, což z nich činí skvělý dezert nebo snídani. V jejich aromatické chuti se snoubí teplo domácího prostředí a láska k pečení. Objevte kouzlo medových vaflí a potěšte své blízké tímto lahodným pokrmem!