Mleté maso na špagety

Na sádle osmahneme cibuli, přidáme maso, osolíme a opepříme a krátce osmažíme. Poté podlijeme trochou horké vody a dusíme 20 minut. Následně doplníme…
Ingredience aneb co potřebujete
Mleté maso (vepřové míchané s hovězím)
sádlo na smažení
drobně krájená cibulka
sůl
pepř
domácí kečup
Postup vaření podle receptu
Na sádle osmahneme cibuli, poté přidáme maso, osolíme, opepříme a krátce osmažíme.
Zalijeme trochou horké vody a dusíme po dobu 20 minut.
Poté přidáme kečup do zhoustlé směsi, kterou naplníme do menších sklenic, uzavřeme víčky s červenou gumičkou a sterilizujeme 60 minut při 100 °C.
Na druhý den sterilizaci provedeme znovu.
Co jste ještě nevěděli o receptu Mleté maso na špagety
Mleté maso na špagety je oblíbené jídlo, které potěší celou rodinu. Tato jednoduchá a rychlá varianta zahrnuje mleté hovězí nebo vepřové maso, které se opéká s cibulí a česnekem, poté se přidává rajčatová omáčka a bylinky. Jídlo se podává na al dente uvařených špagetách, což vytváří dokonalou kombinaci chutí. Můžete ho doplnit nastrouhaným sýrem nebo čerstvou bazalkou pro zvýraznění chuti. Mleté maso na špagety je skvělou volbou na rychlou večeři, která zaručeně zasytí.