Mleté maso na špagety

Mleté maso na špagety
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Na sádle osmahneme cibuli, přidáme maso, osolíme a opepříme a krátce osmažíme. Poté podlijeme trochou horké vody a dusíme 20 minut. Následně doplníme…

Ingredience aneb co potřebujete

Mleté maso (vepřové míchané s hovězím)
sádlo na smažení
drobně krájená cibulka
sůl
pepř
domácí kečup

Postup vaření podle receptu

Na sádle osmahneme cibuli, poté přidáme maso, osolíme, opepříme a krátce osmažíme.

Zalijeme trochou horké vody a dusíme po dobu 20 minut.

Poté přidáme kečup do zhoustlé směsi, kterou naplníme do menších sklenic, uzavřeme víčky s červenou gumičkou a sterilizujeme 60 minut při 100 °C.

Na druhý den sterilizaci provedeme znovu.

Co jste ještě nevěděli o receptu Mleté maso na špagety

Mleté maso na špagety je oblíbené jídlo, které potěší celou rodinu. Tato jednoduchá a rychlá varianta zahrnuje mleté hovězí nebo vepřové maso, které se opéká s cibulí a česnekem, poté se přidává rajčatová omáčka a bylinky. Jídlo se podává na al dente uvařených špagetách, což vytváří dokonalou kombinaci chutí. Můžete ho doplnit nastrouhaným sýrem nebo čerstvou bazalkou pro zvýraznění chuti. Mleté maso na špagety je skvělou volbou na rychlou večeři, která zaručeně zasytí.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.8/5 (42 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Zavařování
Štítky: zavařování, oběd, snadné, běžný den, večeře, slané, snadný, pro začátečníky, bezlepkové, dušení, zavařeniny, evropská, zavařené masné výrobky

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Mleté maso na špagety.

Přidat komentář