Nepravá mozečková polévka

Na oleji osmahneme cibuli, přidáme strouhanku a vše osmažíme. Poté na směs vajíčko rozklepneme a za neustálého míchání necháme ztuhnout, zalijeme...
Ingredience aneb co potřebujete
3 lžíce oleje
1 větší cibule i s natí
4 lžíce strouhanky
1 vejce
vývar z květáku (celeru nebo jenom z brambor)
petrželka
sůl
pepř
Postup vaření podle receptu
Na oleji osmahneme cibuli, přidáme strouhanku a vše společně opečeme.
Na strouhanku přidáme vejce, za stálého míchání necháme ztuhnout, poté zalijeme vývarem, dochutíme jemně nasekanou petrželkou a podle potřeby osolíme a přidáme maggi.
Co jste ještě nevěděli o receptu Nepravá mozečková polévka
Nepravá mozečková polévka je tradiční český pokrm, který potěší milovníky výrazných chutí. Její název může vyvolat zmatení, neboť neobsahuje mozečky, ale místo toho je vyrobena z kvalitního hovězího masa a zeleniny. Výborně ochucená kořením, jako je přírodní tymián a majoránka, dodává polévce jedinečnou chuť. Podává se často s čerstvým chlebem nebo krutony, což z ní činí dokonalé jídlo na zahřátí během chladných dnů. Každá domácnost má svůj recept, což z ní dělá oblíbený pokrm s osobitým charakterem.