Polévka z mletého masa

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriku, osolíme, poté vložíme maso a dobře promícháme. Nakonec dolijeme vodu a přidáme houby.
Ingredience aneb co potřebujete
4 lžíce oleje
2 cibule
lžička sladké papriky
sůl
25 dkg mletého hovězího masa
1 dkg sušených hub
2 velké brambory
1/4 kostky masoxu
1 vejce
petrželka nebo pažitka
(
Postup vaření podle receptu
Na oleji osmahneme nadrobno nasekanou cibuli, poté do ní vmícháme papriku, osolíme, přidáme maso, promícháme, zalijeme vodou, přidáme houby a vaříme přibližně půl hodiny.
Poté přidáme očištěné a oloupané brambory a vaříme, dokud nejsou měkké.
Polévku ochutíme masoxem, jemně ji upravíme rozšlehaným vejcem a na závěr ozdobíme petrželkou nebo pažitkou.
Co jste ještě nevěděli o receptu Polévka z mletého masa
Polévka z mletého masa je syté a chutné jídlo, které si můžete snadno připravit doma. Obvykle se skládá z mletého masa, zeleniny a chutného vývaru, což vytváří lahodnou kombinaci. Často se do ní přidává mrkev, celer a brambory pro bohatou chuť a výživnost. Tato polévka je ideální na chladné dny, kdy vás zahřeje a zasytí. Přidání bylinek, jako je petrželka nebo majoránka, jí dodá extra aroma a svěžest.