Pudinková buchta

Muffinové řezané dezerty s čokoládovým pudinkem, obohacené zakysanou smetanou a aromatickou skořicí. Snadné a chutné. Jsou ideální jak pro víkendové pečení, tak i na běžné dny.
Ingredience aneb co potřebujete
Těsto
2 hrníčky polohrubé mouky
1 hrníček cukru
1 hrníček mléka
1/2 hrníčku oleje
2 vejce
1 vanilkový cukr
1 kypřIcí prášek
Pudink
2 pudinky čokoládové
1000 ml mléka
cukr dle chuti
Na pomazání
3 kelímky kysané smetany
1 skořicový cukr (na posypání)
Postup vaření podle receptu
Smícháme všechny suroviny na těsto a vlijeme je na plech pokrytý pečicím papírem.
Podle pokynů na obalu připravíme pudink a ještě horký ho nalijeme na těsto.
Položíme do předehřáté trouby na střední teplotu.
Horkou buchtu potřeme na vrchu smetanou a posypeme ji skořicovým cukrem.
Dejme to vychladit do chladničky.
Co jste ještě nevěděli o receptu Pudinková buchta
Pudinková buchta je oblíbený dezert, který potěší každého milovníka sladkého. Tento jednoduchý recept spojuje jemnou pudinkovou náplň s vláčným těstem, což vytváří harmonickou chuťovou kombinaci. Pudinková buchta se obvykle peče s ovocem, jako jsou jablka nebo švestky, což jí dodává osvěžující nádech. Je ideální jako zákusek na rodinné oslavy nebo nedělní odpoledne. Po vychladnutí ji můžete posypat cukrem nebo podávat se šlehačkou pro dokonalý zážitek.