Řízky naruby

Mouka, vejce a strouhanka tvoří tradiční postup pro přípravu oblíbených řízků. Zkoušeli jste to ale obráceně? Vepřové řízky...
Ingredience aneb co potřebujete
6 plátků vepřového masa
sůl
pepř
strouhanka
2 vejce
hladká mouka
olej
2 cibule
vývar
Postup vaření podle receptu
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhance, poté ve vejci a nakonec v mouce.
Rychle osmahneme na horkém oleji.
Maso dáme do pekáče, navrstvíme na něj kolečka cibule, přelijeme vývarem a upečeme ještě 20 minut v troubě.
Servírujeme s bramborami.
Co jste ještě nevěděli o receptu Řízky naruby
Řízky naruby jsou vynikající české jídlo, které se vyznačuje svou neobvyklou přípravou. Místo obvyklého obalování masa se maso plní různými ingrediencemi, jako jsou šunky, sýry a bylinky, a poté se obalí v trojobalu a osmaží. Tento způsob přípravy přináší překvapivé chutě a textury, které potěší každého gurmána. Podávejte je s bramborovým salátem nebo s čerstvým chlebem a užijte si skvělý zážitek. Řízky naruby jsou ideální volbou pro rodinné oslavy nebo víkendové obědy.