Rychlý buřtguláš

Rychlá, chutná večeře. A ještě lepší druhý den.
Ingredience aneb co potřebujete
černý mletý pepř
100 g olej
2 ks kuchyňská cibule
1 kg brambory
2 polévková lžíce sladká paprika - mletá
1 lžíce kmín - mletý
125 ml smetana - kysaná
sůl
1 polévková lžíce mouka - hladká
300 g salám - točený
Postup vaření podle receptu
Nejprve si oloupeme brambory a na prkénku nakrájíme. To samé i se salámem. např.(točený salám, párek)
Vezmeme si elektrický sekáček a cibuli trochu rozsekáme. Já dávám hodně cibule, protože chuť je pak mnohem intenzivnější. Cibuli nasypeme do hrnce k oleji, necháme zesklovatět.
Vysypeme nakrájené brambory. Osolíme, opepříme, přidáme sladkou mletou papriku a kmín. Já vhodím ještě kostku bujónu. Přilijeme vodu.
Dáme na sporák a vaříme. Ke konci zahustíme (do smetany vmícháme hladkou mouku)a vlijeme do hrnce.
Z prkénka přisypeme salám nebo párek a chvilku vaříme.
Servírujeme s pečivem. (bagetkou, rohlíkem, chlebem)
Co jste ještě nevěděli o receptu Rychlý buřtguláš
Rychlý buřtguláš je oblíbený český pokrm, který se připravuje z jednoduchých ingrediencí. Základem jsou kvalitní špekáčky, brambory a cibule, doplněné o koření jako paprika a kmín. Tato vydatná jídla se vaří na jednom hrnci a jsou ideální volbou pro rychlou večeři nebo oběd. Chuť je vyvážena jemnou pikantností papriky a jemně slanými špekáčky. I když receptů je mnoho, hlavní myšlenkou je jednoduchost a rychlá příprava. Rychlý buřtguláš nezklame ani náročnější chutě a svou sytostí zasytí každého strávníka.