Škvarky jednoduše

Milovníci škvarků, zpozorněte! Rychlou a výbornou pochoutku zvládnete i vy. Vlastně vaše pekárna s programem na džem/marmeláda. Bude to lahůdka. K tomu čerstvé pečivo od pekaře...
Ingredience aneb co potřebujete
1000 g bůček - syrový (nebo sádlo)
čerstvé pečivo
Postup vaření podle receptu
Kupte si u řezníka pěkný bůček. Na prkénku si ho rozkrájíme.
Napřed odstraníme opatrně tuhou kůžičku.
Přesypeme do pekárny a zmáčkneme program.
Program dojede a spustíme podruhé. Dokončíme a zapneme do třetice. Sledujeme a v průběhu třetího kola čekáme, až budou mít škvarky pěknou barvičku. Tu naši oblíbenou.
Po skončení scedíme a můžeme si pochutnat. Je jich, akorát na chuť.
Příště připravíme škvarky, třeba jen ze sádla.
Nakrájíme si pečivo, nalijeme si něco dobrého k pití a odpočíváme.
Co jste ještě nevěděli o receptu Škvarky jednoduše
Škvarky jednoduše jsou jednoduché a tradiční pochoutky, které mají své místo v české kuchyni. Tento pokrm se připravuje z vepřového sádla, které se pomalu zahřívá, aby se z něj oddělily malé kousky křupavých škvarků. Výsledný pokrm je chutnou kombinací jemných a křupavých textur, která se skvěle hodí jako přísada do různých jídel, nebo může být podáván samostatně s chlebem. Navzdory jednoduchosti přípravy má škvarky mnoho obliby díky své syté chuti. Jsou ideální pro rychlé občerstvení či jako součást tradičních receptů.