Skvělá plněná rajská jablíčka

Skvělý, zdravý předkrm. To je to, oč tu běží.
Ingredience aneb co potřebujete
2 ks konzervy sardinek
4 ks velká rajčata
2 ks kelímky lučiny
ledový salát
sůl
1 kávová lžička majonéza
černý pepř mletý na dochucení
Postup vaření podle receptu
Najíme se a máme ze sebe dobrý pocit. Rajčata jsou velmi zdravá.
Zajdeme si pro ně na trh nebo na zahrádku a pustíme se do toho.
Omytým rajčatům odřízneme vrchní kloboučky. Vezmeme si kávovou lžičku a opatrně vydlabeme vnitřek.
Na prkénku si pokrájíme sardinky a vyklopíme do mísy, spolu s vydlabaným vnitřkem z rajčat. Přidáme prolisovaný česnek, lučinu a majonézu.
Dochutíme pepřem, solí a smícháme všechny ingredience.
Směs přikryjeme potravinovou folií a uložíme do lednice. Těsně před podáváním, směsí vyplníme rajčata a přiklopíme odkrojenou vrchní částí.
Můžeme podávat s chlebem, vekou nebo bagetou.
Servírujeme na ledovém salátu nebo na malém talířku. Dobrou chuť.
Co jste ještě nevěděli o receptu Skvělá plněná rajská jablíčka
Skvělá plněná rajská jablíčka jsou lahodným pokrmem, který potěší nejen oko, ale i chuťové buňky. Šťavnatá rajčata plněná směsí mletého masa, bylinek a sýra vytvářejí harmonii chutí, která se rozplývá na jazyku. Připravit je snadno – odřízněte vršky rajčat, vydlabejte je a naplňte voňavou náplní. Pečte dozlatova a užívejte si tento jednoduchý, ale velmi chutný pokrm. Podávat můžete jako předkrm, lehký oběd či večeři. Variabilita receptu umožňuje i přidání různých ingrediencí dle vlastního vkusu.