Šunková rolka smažená

Nejprve připravíme míchaná vajíčka. Na kousek šunky položíme plátky sýra. Na okraj dáme míchaná vajíčka, na které přidáme olivy, rozkrojené žampiony a…
Ingredience aneb co potřebujete
200 g uzeného masa nebo měkkého salámu
100 g 30% sýra Eidam
5 větších listů kapusty
1 větší cibule
2 stroužky česneku (jak kdo má rád, nebo může)
1 PL plnotučné hořčice
trošku mletého pepře
1 kostka zeleninového bujónu
1 dcl vody
Postup vaření podle receptu
Nejdříve si připravíme míchaná vejce.
Na plátek šunky položíme plátky sýra.
Umístíme míchaná vejce na okraj.
Na ty přidáme olivy, rozpůlené žampiony a papriku.
Svinujeme. Můžeme to zajistit jehlou.
Z vajec a hladké mouky připravíme silnější těstíčko, osolíme ho a v tomto těstíčku obalíme rolku.
Smažíme na oleji v pánvi, dokud nezískají zlatavou barvu.
Co jste ještě nevěděli o receptu Šunková rolka smažená
Šunková rolka smažená je oblíbený pokrm, který spojuje chuť vynikající šunky a křupavého těsta. Rolka se obvykle vyrábí z tenkého plátku šunky, který je obalený ve strouhance a následně smažený do zlatova. Tento pokrm je lahodný a často podávaný s různými přílohami, jako jsou brambory nebo salát. Skvěle se hodí jako předkrm na oslavy nebo jednoduchá večeře. Jeho křupavý povrch a šťavnaté vnitřní náplň si získá srdce mnoha gurmánů.