Těstoviny s mangoldem

Cestoviny uvaříme a scedíme. Do pánve dáme oba oleje a rychle na nich osmažíme nakrájenou cibuli a česnek s chilli kořením. Přidáme nakrájené...
Ingredience aneb co potřebujete
400 g těstovin vrtule kolínka penne a pod
5 lžic olivového oleje
1 lžíce dýňového oleje
5 stroužků česneku
200 g mangoldu ( môže byť aj listový špenát )
100 g černých oliv
sůl
bílý pepř
1 lžička chilli koření
100 g tvrdého sýra
Postup vaření podle receptu
Cestoviny uvaříme a poté je slijeme.
Oba oleje vlijeme do pánve a rychle na nich osmahneme nakrájenou cibuli a česnek s chilli kořením. Přidáme natrhaný mangold na kousky a za stálého míchání restujeme po dobu 5 minut.
Pridáme scezené cestoviny, osolíme a posypeme bílým kořením. Na závěr přidáme olivy.
Před servírováním posypeme na talíři nastrouhaným sýrem.
Co jste ještě nevěděli o receptu Těstoviny s mangoldem
Těstoviny s mangoldem jsou lahodným a zdravým pokrmem, který spojuje delikátní chuť těstovin a výživných listů mangoldu. Mangold, bohatý na vitamíny a minerály, dodává jídlu svěžest a barvu. Tento pokrm se často připravuje s olivovým olejem, česnekem a parmazánem, což mu dodává vynikající aroma a chuť. Těstoviny s mangoldem jsou ideálním jídlem pro vegetariány a skvěle se hodí jako rychlý oběd nebo večeře. Vyzkoušejte tento recept a užijte si kombinaci chutí a zdraví na talíři!