Kuřecí maso na zelenině

Cibuli nasekáme a osmažíme na lžíci oleje. Maso nakrájíme na kostky nebo proužky, přidáme koření, hořčici, sójovou omáčku, worcester a solamyl.
Ingredience aneb co potřebujete
300 g kuřecí prsa
fazolové lusky
kukuřice
naložená kápie
1 lžíce hořčice
1 lžička solamylu
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce worcestru
1 cibule
1 lžička chilly pasty
1 lžice grilovacího koření
1 lžíce oleje
1 - 1,5 dl vody
Postup vaření podle receptu
Nakrájíme cibuli a osmahneme ji na lžíci oleje. Maso nakrájíme na kostičky nebo proužky, přidáme koření, hořčici, sójovou omáčku, worcester a solamyl. Vše důkladně promícháme.
Maso osmahneme a poté přidáme fazole, papriku a kukuřici. Podlijeme 1 až 1,5 decilitru vody podle toho, jak moc šťávy si přejeme. Přimícháme lžičku chilli pasty a omáčku ztuhneme moukou rozmíchanou ve vodě nebo jíškou.
Co jste ještě nevěděli o receptu Kuřecí maso na zelenině
Kuřecí maso na zelenině je lahodný a zdravý pokrm, který potěší každého milovníka dobrého jídla. Tento delikátní recept kombinuje šťavnaté kousky kuřecího masa s čerstvou zeleninou, jako jsou mrkev, paprika a brokolice. Díky rychlé přípravě a pestrému složení je ideální volbou pro rodinný oběd nebo večeři. Kuřecí maso na zelenině je nejen chutné, ale také výživné, plné vitamínů a minerálů, které prospívají zdraví. Tento pokrm si zamilujete nejen pro jeho skvělou chuť, ale i jednoduchost přípravy.