Kuřecí rizoto se zeleninou a žampiony

Kuřecí rizoto se zeleninou a žampiony
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Cibuli osmažíme, dokud nezměkne, poté přidáme maso, po chvíli i zeleninu a žampiony. Vše smícháme s uvařenou rýží.

Ingredience aneb co potřebujete

Kuřecí prsa nebo jiné kuřecí maso
mrazená zeleninová směs
žampiony
koření(které máme rádi)
sůl

Postup vaření podle receptu

Cibuli osmažíme, dokud nezměkne, potom přidáme maso, po chvilce také zeleninu a žampiony.

S kombinujeme vařenou rýží.

Co jste ještě nevěděli o receptu Kuřecí rizoto se zeleninou a žampiony

Kuřecí rizoto se zeleninou a žampiony je lahodné jídlo, které potěší nejen milovníky masa, ale i vegetariány. Spojuje v sobě jemně ochucenou rýži s kousky křehkého kuřecího masa, čerstvou zeleninou a aromatickými žampiony. Příprava je rychlá a jednoduchá, což z něj činí ideální volbu pro každodenní večeře. Toto rizoto je výživné a barevné, což oceníte nejen při servírování, ale i při jeho vychutnávání. Můžete ho podávat jako hlavní chod nebo jako přílohu k dalším pokrmům.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.8/5 (34 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Drůbeží maso
Štítky: Zelenina, houby, drůbeží maso, restování, vaření, oběd, snadné, rychlé, běžný den, večeře, levné, česká, snadný, pro začátečníky, pro děti, zdravé

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Kuřecí rizoto se zeleninou a žampiony.

Přidat komentář