Pasta s pikantní sýrovou omáčkou

Je nezbytné uvařit těstoviny. Klobásu nejprve podélně rozřízneme a následně ji nakrájíme na velmi tenká půlkolečka. V hrnci nebo pánvi zahřejeme větší množství oleje...
Ingredience aneb co potřebujete
těstoviny
mozzarella
sýr Madeland
parmazán
chilli
1 stroužek česneku
1 tenká klobáska
1 cibule
smetana (31%)
rozmarýn
worchester
Postup vaření podle receptu
Nejdříve uvaříme těstoviny. Klobásu přepůlíme podélně a nakrájíme na tenká půlkolečka. V hrnci nebo rendlíku rozehřejeme pár větších kapek oleje a osmažíme klobásu. Jakmile si myslíte, že je dostatečně opečená, vyjměte ji, ale olej v hrnci nechte.
Do pánve přidáme jemně nasekanou cibuli a osmažíme ji. Pokud bude podle vašeho názoru dostatečně osmahnutá, přidejte zpět klobásku a nalijte půl hrnku vody spolu s trochou smetany, aby se ingredience po promíchání lehce vynikaly. Nakonec přidejte rozmačkaný česnek.
Přidejte chilli a rozmarýn, pokapejte worcesterskou omáčkou a vmíchejte přibližně hrst nastrouhaného sýra, aby jeho chuť byla v omáčce znatelná, ale omáčka se příliš nezahustila.
Omáčku ochutnáme a smícháme s nudlemi.
Co jste ještě nevěděli o receptu Pasta s pikantní sýrovou omáčkou
Pasta s pikantní sýrovou omáčkou je lahodné a vydatné jídlo, které kombinuje jemnost těstovin s výraznou chutí sýra. Omáčka, připravená z rozpuštěného sýra, smetany a koření, dodává pokrmu pikantnost a hloubku chuti. Přidání čerstvé zeleniny nebo bylinek může být skvělým způsobem, jak obohatit recept a dodat mu barvu. Tento pokrm je ideální pro milovníky sýrových lahůdek, kteří hledají něco, co zahřeje a potěší jejich chuťové pohárky.