Pomalu pečená husí stehna s jablkem

Husí stehna, pečená pomalu s jablky, představují skvělou souhru šťavnatého masa a sladkého ovoce. Dlouhé pečení jim dodává jemnost a…
Ingredience aneb co potřebujete
2 husí stehna
1 lžička majoránky
1 lžička kmínu
1 špetka soli
1 jablko
50 ml vody
Postup vaření podle receptu
Husí stehna ochutíme směsí soli, majoránky a kmínu a poté je vložíme do pomalého hrnce.
Jablka, i se slupkou, nakrájíme na čtvrtky a naaranžujeme je na maso. Přilijeme jen malé množství vody, neboť husa vydá dost tuku.
Zpomalíme program LOW na 5 hodin.
Co jste ještě nevěděli o receptu Pomalu pečená husí stehna s jablkem
Pomalu pečená husí stehna s jablkem je delikátní pokrm, který spojuje bohatou chuť husího masa s nasládlou svěžestí jablek. Pomalé pečení zajistí, že maso bude šťavnaté a dokonale propečené, zatímco jablka dodají jídlu výjimečnou jemnost a aromatickou vůni. Tento pokrm je ideální pro slavnostní příležitosti a podává se s bramborovým knedlíkem nebo zelím, což vytváří dokonalou kombinaci chutí. Vůně se line z trouby a láká k ochutnání, což dělá z této specialitky nezapomenutelný zážitek.