Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve

Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 2

Maso omyjeme a nakrájíme na kousky, kapustičky překrojíme na poloviny, mrkev na plátky a česnek nasekáme na hrubo. V hluboké pánvi na…

Ingredience aneb co potřebujete

2 plátky krkovičky bez kosti
1 lžíce sádla (nebo olej)
1 mrkev
10 růžičkových kapustiček
2 stroužky česneku
koření na steak domácí nebo koupené
dle potřeby sůl

Postup vaření podle receptu

Maso důkladně umyjeme a nakrájíme na malé kousky, kapustičky překrojíme na poloviny, mrkev na plátky a česnek nasekáme na hrubo.

Na rozpáleném sádle v hluboké pánvi osmahneme maso. Poté přidáme mrkev a kapustičky a občas promícháme, dokud nezískají zlatavou barvu. Před dokončením opékání přidáme koření a česnek, aby se uvolnila jejich vůně.

Servírujeme s bramborami, těstovinami nebo chlebem připravenými různými způsoby a doplníme salátem podle chuti.

Co jste ještě nevěděli o receptu Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve

Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve je chutné a syté jídlo, ideální pro rodinnou večeři. Šťavnatá krkovička se skvěle doplňuje s jemně oslazenou mrkví a lahodnými kapustičkami, které dodávají pokrmu zdravou zeleninovou složku. Příprava je rychlá a snadná – vše stačí osmahnout na pánvi a nechat se společně dovařit. Tento recept je skvělou volbou pro ty, kdo hledají jedinečnou kombinaci chutí s minimálním úsilím. Navíc, úklid po jídle je rychlý, protože je připraveno v jednom hrnci.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 5.0/5 (24 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Vepřové maso
Štítky: Zelenina, vepřové maso, restování, oběd, snadné, sváteční / nedělní, běžný den, večeře, levné, česká, snadný, pro začátečníky, kapusta

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve.

Přidat komentář