Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve

Maso omyjeme a nakrájíme na kousky, kapustičky překrojíme na poloviny, mrkev na plátky a česnek nasekáme na hrubo. V hluboké pánvi na…
Ingredience aneb co potřebujete
2 plátky krkovičky bez kosti
1 lžíce sádla (nebo olej)
1 mrkev
10 růžičkových kapustiček
2 stroužky česneku
koření na steak domácí nebo koupené
dle potřeby sůl
Postup vaření podle receptu
Maso důkladně umyjeme a nakrájíme na malé kousky, kapustičky překrojíme na poloviny, mrkev na plátky a česnek nasekáme na hrubo.
Na rozpáleném sádle v hluboké pánvi osmahneme maso. Poté přidáme mrkev a kapustičky a občas promícháme, dokud nezískají zlatavou barvu. Před dokončením opékání přidáme koření a česnek, aby se uvolnila jejich vůně.
Servírujeme s bramborami, těstovinami nebo chlebem připravenými různými způsoby a doplníme salátem podle chuti.
Co jste ještě nevěděli o receptu Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve
Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve je chutné a syté jídlo, ideální pro rodinnou večeři. Šťavnatá krkovička se skvěle doplňuje s jemně oslazenou mrkví a lahodnými kapustičkami, které dodávají pokrmu zdravou zeleninovou složku. Příprava je rychlá a snadná – vše stačí osmahnout na pánvi a nechat se společně dovařit. Tento recept je skvělou volbou pro ty, kdo hledají jedinečnou kombinaci chutí s minimálním úsilím. Navíc, úklid po jídle je rychlý, protože je připraveno v jednom hrnci.