Zadělávaná kuřecí polévka s drůbky (bez tuku)

K stehnům přidáme jednu mrkev, jednu petržel, půl celeru, koření a sůl a všechno vaříme v přibližně dvou litrech vody. Polévku následně sceďte a zbavte ji vyvařeného tuku. Poté pokračujte s masem...
Ingredience aneb co potřebujete
2 kuřecí stehna
300 g drůbků (žaludky a srdíčka)
2 mrkve
2 petržele
1 menší celer
2 lžíce hladké mouky
sůl
1 bobkový list
Postup vaření podle receptu
Kuřecí stehna pomalu vaříme v přibližně 2 litrech vody spolu s jednou mrkví, jednou petrželí, polovinou celeru, kořením a solí.
Polévku scedíme. Z vývaru odstraníme tuku, který se vyvařil.
Maso zbavíme kůže a nakrájíme na malé kousky. Také drůbky pokrájíme.
Polévku zahušťujeme moukou smíchanou s malým množstvím vody a ještě ji krátce vaříme. Poté přidáme uvařenou zeleninu a vše rozmixujeme dohladka.
Do polévky vložíme nakrájenou druhou mrkev, petržel a polovinu celeru.
Vaříme přibližně 10 minut, poté přidáme nakrájené maso a droby.
Co jste ještě nevěděli o receptu Zadělávaná kuřecí polévka s drůbky (bez tuku)
Zadělávaná kuřecí polévka s drůbky (bez tuku) je nejen chutná, ale také zdravá volba pro milovníky kuřecích pokrmů. Tato polévka je vyrobena z čerstvého kuřecího masa a kvalitních zeleninových ingrediencí, které dodávají jídelu bohatou chuť a výživové hodnoty. Drůbky, jako játra a srdíčka, přidávají jemnou texturu a plnou chuť. Bez přidaného tuku je tato polévka skvělou variantou pro ty, kteří se chtějí stravovat zdravěji, aniž by obětovali chuť. Ideální jako hlavní jídlo nebo lehký pokrm během chladných dní.