Kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty a hlávkovým zelím

Do kuřecího prsa uděláme nožem díru a postupně ji naplníme sušenými rajčaty a kousky hlávkového zelí. Osolíme a opepříme. Na rozpálené pánvi…
Ingredience aneb co potřebujete
kuřecí prsa
sušená rajčata
hlávkové zelí
brambory
tymián
olej
sůl
pepř
Postup vaření podle receptu
Do kuřecího prsa uděláme nůžkami průřez a postupně ho naplníme sušenými rajčaty a kousky hlávkového zelí. Poté osolíme a opepříme.
Na rozpálené pánvi zprudka orestujeme zhruba 5 minut z obou stran. Poté je přemístíme na plech, podlijeme trochu vodou a vložíme do trouby. Občas je poléváme šťávou, která se na plechu vytvořila.
Oloupeme brambory a uvaříme je. Poté je opečeme na pánvi s malým množstvím tymiánu.
Co jste ještě nevěděli o receptu Kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty a hlávkovým zelím
Kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty a hlávkovým zelím představují lahodnou kombinaci chutí a zdraví. Šťavnaté kuřecí maso je opečeno do zlatova, a poté je naplněno aromatickými sušenými rajčaty, které dodávají pokrmu bohatou chuť. Hlávkové zelí přidává čerstvost a křupavost, čímž se vytváří dokonalý kontrast. Tento pokrm je nejen chutný, ale také výživný, ideální pro každou příležitost. Navíc je snadný na přípravu, což z něj činí skvělou volbu pro rychlou večeři nebo slavnostní oběd.